Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.60 secunde)
In plus, evenimentele inedite, atelierele si spectacolele tematice, dar si targul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.
- Doriti sa petreceti timp de calitate impreuna in afara timpului pe care-l petreceti facand sex. - Va pierdeti in conversatii si uitati notiunea timpului.
Incepand cu ora 20:30, renumita artista Inna va urca pe scena pentru a sarbatori alaturi de toți cei prezenți doi ani fascinanți de cand mall-ul a intrat pe lista destinațiilor preferate ale bucurestenilor pentru petrecerea timpului liber.
Sufletele noastre sunt de fapt construite din tesatura profunda a universului, ele au existat inca de la inceputul timpului si traiesc si dupa moartea corpului fizic.
In acelasi timp, Eminescu critica clasa politica a timpului, aflata sub o puternica ispita balcanica. ... si chiar daca ironia, aciditatea lui Caragiale ar putea parea exagerate, realitatea timpului nostru depaseste cu mult fantezia caragialiana.
In acelasi timp, Eminescu critica clasa politica a timpului, aflata sub o puternica ispita balcanica. ... si chiar daca ironia, aciditatea lui Caragiale ar putea parea exagerate, realitatea timpului nostru depaseste cu mult fantezia caragialiana.
Iulia a fost de-a lungul timpului prezentatoarea mai multor emisiuni de sanatate ale posturilor TVR 1, TVR2, Giga Tv .
O parte din declaratiile de avere ale candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor au fost deja publicate ieri pe siteurile celor doua foruri legislative, o data cu trecerea termenului de rezolvare a contestatiilor.
Liderul PNL si-a argumentat afirmatia pe trecerea unor grupari din cadrul umanistilor in randurile PNL si PD. Traian Basescu a intarit afirmatia ca este putin probabila o colaborare postelectorala cu umanistii, intrucat acum sunt aliati ai PSD.
Dupa trecerea in revista si a scurtului moment vesel (pomenit anterior si al carui protagonist a fost Madalin Voicu), trecem acum si la "reunificarea social-democrata” - actiune careia Iliescu a anuntat ca i se va dedica de acum inainte, fara sa precizeze insa ce vrea sa adune laolalta intru slava si marirea social-democratiei mioritice.
Trebuie sa precizez ca ma preocupa nu atit trecerea de la leul usor la cel greu, cit ideea ca noi am promis un lucru, pe care vreau sa il realizam, si anume cresterea bunastarii romanilor.
Trebuie sa precizez ca ceea ce ma preocupa nu este atit trecerea de la leul usor la cel greu, cit ideea ca noi am promis un lucru, pe care vreau sa il realizam, si anume cresterea bunastarii romanilor.
La 24 martie, conducerea PSD Alba a anuntat retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a deputatului Liviu Mugurel Sarbu pe motiv ca acesta ar fi adus daune imaginii partidului si ar fi incercat sa-si negocieze trecerea la PNL sau PD.
O atare interventie nu-l va putea insa salva pe Adrian Nastase, care va trebui sa raspunda in fata colegilor sai de partid atat pentru pierderea Cotroceniului, cat si pentru trecerea PSD-ului in opozitie dupa ce abia rasuflase usurat timp de doua saptamani.
Dupa anuntul facut ieri de directorul Santierului Naval Mangalia, Eugen Pricopie, care si-a anuntat trecerea la PNL, a venit si randul democratilor sa aplice o lovitura sub centura PC-ului.
Scosi din sarite de trecerea fortata in opozitie si simtindu-se amenintati de noua putere, PSD-istii au facut ciocul mare si au inceput sa se ratoiasca la liderii lor nationali, atitudine total nepotrivita cu social-democratia mosita de veteranul activist Ion Iliescu si cu inclinatiile totalitariste ale mai tanarului Adrian Nastase.
Compromis mai mult decat oricare alt mahar al marilor companii care au existat in judetul nostru de-a lungul celor 15 ani de tranzitie, prin jaful sistematic practicat asupra patrimoniului Administratiei Portului Constanta, Moldoveanu s-a dovedit ieri un personaj stingher ale carui vremuri de glorie au apus odata cu sfarsitul Guvernarii PSD si in special cu trecerea de cealalta parte a baricadei politice a lui Miron Mitrea.
Cert este ca atit la nivel central cit si local noua putere incearca sa gaseasca solutii pentru trecerea pe linie moarta a presedintilor si vicepresedintilor CJ care fac parte din PSD si PRM.
Primul-ministru le-a prezentat oficialilor europeni prioritatile si principalele directii de actiune ale Guvernului in procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, inaugurand astfel dialogul noului Executiv de la Bucuresti cu institutiile europene prin trecerea in revista a masurilor deja adoptate, relevante pentru sustinerea calendarului de aderare.
Presedintele PSD a afirmat ca social-democratii nu au in prezent un mesaj puternic si clar pe zona urbana, in perioada urmatoare fiind necesara o repozitionare doctrinara a partidului, respectiv trecerea de la o tinta electorala construita in special pe zona rurala, in conformitate cu evolutiile din societatea romaneasca, generate inclusiv de guvernarea PSD.
google-analytics.com